top of page

ASIAKKAITAMME

Muutamia esimerkkejä asiakkaistamme:

Autokorjaamo Veljekset Mäkelä Oy on valtuutettu Saab- ja Scania-merkkihuolto, joka kuuluu valtakunnalliseen AD-korjaamoketjuun ja palvelee asiakkaitaan henkilö- ja pakettiautojen monimerkkikorjaamona sekä asentaa ja huoltaa alkolukkoja ja digipiirtureita. Yritys on perustettu vuonna 1978 ja tällä hetkellä yritystä pyörittää jo kolmas korjaamosukupolvi. Autokorjaamo Veljekset Mäkelä Oy sijaitsee Huittisissa, näppärien kulkuyhteyksien varrella.

Autokorjaamo Veljekset Mäkelä Oy on ollut tilitoimistomme asiakkaana vuodesta 1992 alkaen.

 

Kemet-Valu Kaasalainen & Santala Oy on Huittisissa vuodesta 1985 alkaen toiminut valimo, joka on erikoistunut alumiiniseosten kokillivaluun. Valussa käytettävät muotit suunnitellaan ja valmistetaan itse. Yritys on erikoistunut pieniin, pääasiassa alle 5 kg kokillivaluihin. Suurin osa sen tuotteista menee paineenalaisiin käyttökohteisiin.
Kemet-Valu Kaasalainen & Santala Oy valittiin Huittisten Vuoden yrittäjäksi vuonna 2001. Kemet-Valu Kaasalainen & Santala Oy  on ollut tilitoimistomme asiakkaana vuodesta 1992 alkaen.

Metallityö Laine Oy on Huittisissa toimiva metallialan yritys, jonka päätuotteita ovat erilaiset metalli- ja muoviraaka-aineista koostuvat koneistettavat osat. Metallityöstön lisäksi yritys hallitsee hienomekaniikan, pneumatiikan, hydrauliikan ja muun koneiden valmistamisessa tarvittavan osaamisen. Alpo Laine valittiin Äetsän vuoden yrittäjäksi vuonna 2019. Metallityö Laine Oy on ollut tilitoimistomme asiakkaana vuodesta 1992 alkaen.

 

Sirpa Luukkonen valmistaa vuosien kokemuksella laadukasta sisustus- ja taidekeramiikkaa, koruja, yksilöllisiä kortteja ja öljyvärimaalauksia. Tuotevalikoimaan kuuluu mm. korkeanpolton keramiikasta valmistettuja vateja, kaitaliinoja, reliefejä, veistoksia ja koruja. Sirpa Luukkonen valittiin Huittisten Vuoden yrittäjäksi vuonna 2012.

Sirpa Luukkonen on ollut tilitoimistomme asiakkaana vuodesta 1997 alkaen.

Humppilalaisten Mikko ja Leena Kylämarkulan omistaman CC Tax Free Oy:n toimialana on autojen maahantuonti ja vuonna 1998 perustettu aputoiminimi Tilkkutex puolestaan keskittyy kankaiden ja käsityötarvikkeiden vähittäismyyntiin ja verkkokauppaan. CC Tax Free Oy on ollut tilitoimistomme asiakkaana vuodesta 2001 alkaen.

Mikko ja Leena Kylämarkula ovat toimineet myös Urpolan Kartano Ky:n isäntäparina vuodesta 2005 alkaen. Urpolan Kartano Ky on maaseutuhotelli ja lähiruokaa tarjoava ravintola, jonka pihapiiristä löytyy mm. Viikinkisauna ja kuumakylpytynnyri esimerkiksi yksityisten ja yritysten illanviettoja silmällä pitäen. Urpolan Kartano Ky on ollut tilitoimistomme asiakkaana vuodesta 2005 alkaen.

Leena Kylämarkula valittiin Forssan seudun vuoden yrittäjänaiseksi vuonna 2017.

EA-Design on vuonna 1999 perustettu yhden naisen käsityöyritys, joka suunnittelee ja valmistaa käsityönä laukkuja ja kukkaroita itse painamastaan puuvillamarkiisista. Eevaliisa Airion suunnitelemat painokuviot elävöittävät laukkujen ja kukkaroiden pintaa ja tekevät jokaisesta tuotteesta yksilöllisen.

EA-Design on ollut tilitoimistomme asiakkaana vuodesta 2004 alkaen. 

Rengas-Late Oy on rengasalan palveluita tarjoava yritys, jonka toimipisteet ovat Harjavallassa ja Ulvilassa. Yrityksen tuote- ja palveluvalikoimaan kuuluvat mm. kevyen ja raskaan kaluston renkaat, rengastyöt ja rengashotellipalvelut. Rengas-Late Oy on ollut tilitoimistomme asiakkaana vuodesta 2007 alkaen.

Huittislainen Tmi Juha Suomela on ollut tilitoimistomme asiakkaana vuodesta 2007 alkaen ja toiminnan laajentuessa vuonna 2012 perustettiin Piharakennus J. Suomela Oy. Piharakennus J. Suomela Oy on piharakentamisen ammattilainen, jonka palveluihin kuuluvat mm. pihan kokonaisvaltainen tai osittainen uudisrakentaminen ja saneeraus, pihasuunnittelu, maa- ja viherrakentaminen, salaojitus, kivetykset, terassit sekä kasvien istutus ja pihan huoltotyöt.  

Murskaus Rämö & Karén Oy on vuonna 2008 perustettu yritys, joka toteuttaa ammattitaitoisia murskauksia, louhintoja sekä monipuolisia maanrakennustöitä ja soran seulontaa Humppilan, Forssan ja muun Etelä-Suomen alueella. Yritys valittiin Humppilan Vuoden yrittäjäksi vuonna 2016. Murskaus Rämö & Karén Oy on ollut tilitoimistomme asiakkaana yrityksen perustamisesta lähtien.

Larypiercing Oy on yksi Suomen arvostetuimmista ja pisimpään toimineista lävistyksiin ja lävistyskoruihin erikoistuneista liikkeistä, jonka toimipaikat sijaitsevat Turussa, Tampereella ja Raumalla. Yrityksen tarjoamissa lävistyspalveluissa noudatetaan huipputason laatu- ja hygieniastandardeja ja koruvalikoima koostuu maailman arvostetuimpien valmistajien ja designereiden koruista. Larypiercing on ollut tilitoimistomme asiakkaana vuodesta 2008 alkaen, aluksi toiminimenä ja vuodesta 2020 lähtien Oy:nä.

Perinnehoitola Harmonia on erilaisia hierontapalveluja, MyFascia-hoitoja ja kuivakuppausta tarjoava yritys, jonka toimipaikka sijaitsee Ruskolla. Hierontapalvelut koostuvat mm. klassisesta hieronnasta, kuumakivihieronnasta, raskausajanhieronnasta ja lymfaattisesta hieronnasta. Perinnehoitola Harmonia on ollut tilitoimistomme asiakkaana yrityksen perustamisesta eli vuodesta 2013 alkaen.

Asiakaspalaveri
bottom of page